Kenyér

12 éve sütjük családunk számára a kenyeret. Általunk kikísérletezett receptúra alapján. Rengeteg szakkönyvet átbogarászva valamint idős emberek tapasztalatait meghallgatva állítottuk össze kenyerünk receptjét, amelyet sok-sok próbasütés előzött meg.
Bizony sokszor szájhúzva ettük meg az épen kisült, de nem túl eredményes, kenyérnek nevezett tésztát 🙂 De megérte, mert elértük célunkat: félbarna, puha, ízletes kenyeret tudunk sütni.

Termékinformációk:

  • 2 rész bolti fehér liszt, egy rész bio teljes kiőrlésű búzaliszt és élesztő, víz, só az összetétel.
  • Néha teszünk bele napraforgómagot, tökmagot, lenmagot, szezámmagot stb.
  • kb. 1 kg-os, rostban gazdag
  • Frissen a legfinomabb, de akár egy hét után is ehető

Ha netán felénk jár, vagy a környéken nyaral és venne kenyeret, egy nappal előtte jelezze! (20/9892-759 vagy info@palasthybt.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Name and email are required. Your email address will not be published.