2003 óta sütjük családunk számára a kenyeret általunk kikísérletezett receptúra alapján. Rengeteg szakkönyvet átbogarászva valamint idős emberek tapasztalatait meghallgatva állítottuk össze kenyerünk receptjét, amelyet sok-sok próbasütés előzött meg.
Bizony sokszor szájhúzva ettük meg az éppen kisült, de nem túl eredményes, kenyérnek nevezett tésztát 🙂 De megérte, mert elértük célunkat: félbarna, puha, ízletes kenyeret tudunk sütni.
Termékinformációk:
- 2 rész bolti fehér liszt, egy rész bio teljes kiőrlésű búzaliszt és élesztő, víz, só az összetétel.
- Néha teszünk bele napraforgómagot, tökmagot, lenmagot, szezámmagot stb.
- kb. 1 kg-os, rostban gazdag
- Frissen a legfinomabb, de akár egy hét után is ehet?
Ha netán felénk jár vagy a környéken nyaral és venne kenyeret, legalább egy nappal előtte jelezze! (20/9892-759 vagy info@palasthybt.hu)
Kérésre a pontos receptet is megküldjük, hogy Ön is tudjon otthon kenyeret sütni és ne a boltba kelljen menni érte.