Főoldal >> Katalógus Ma 2019. április. 19. péntek, Emma napja van.
Menü
Bolt
Skype Me™!
Újdonságok
Tovább
Termék toplista Tovább
Üzletszabályzat
Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön vásárlónk lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
Palásthy Imre őstermelő
8175 Balatonfűzfő, Kilátó köz 3.
Őstermelői adószámom: 74933820-1-39
Őstermelői igazolvány száma: 1685493
MVM regisztrációs szám: 1005523250
Telefonszám: 20/9892-759
info@PalasthyBt.hu

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Kamrapolc.hu internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is.

Fontos: előfordulhat, hogy a megrendelt kiszerelés már elfogyott, mert megettük vagy eladtuk piacozáskor. Ez esetben jelezzük, hogy elfogyott, és választhat más kiszerelést vagy ugyanolyan kiszerelésben más terméket!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is (Alanyi mentes). A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarországon előreutalással az alábbi számlaszámra:
Zirc és Vidéke Tak. Szöv., Palásthy Imre, 73900078-10005398
- Magyarország területén utánvéttel,
- Készpénzfizetéssel személyes átvétel esetén.
- Külföldre történő szállítás ezőzetes egyeztetés után lehetséges.

Az oldalon szereplő termékek előzetes bejelentés nélküli árváltoztatásának jogát fenntartjuk!

Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt áru hibás (penészes, romlott stb), akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítsen.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
A tévesen feltüntett vagy gépelési hibás árak esetén a valós ár kerül számlázásra!
A kamrapolc.hu nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Kamrapolc.hu weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.


Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információkat lásd a "Szállítás és garancia" menüpontban

Előrendelés:
Ha Önnek szüksége lenne olyan lekvárra, befőttre, szörpre, aszalt gyümölcsre, zöldségkészítményre stb., ami nem szerepel a Kamrapolc.hu kínálatában, kérjük, írja meg, és megbeszéljük, hogy tudjuk-e teljesíteni.

Ha Önnek:
- diabetikus termékre van szüksége
- netán édesebben szereti, mint mi,
- cukor helyett mézzel, barnacukorral vagy édesítőszerrel kéri az édesítést stb.
azt is meg tudjuk oldani a következő befőzéskor (ami esetleg a jövő évit jelenti).

Szilveszteri cikkek
Leggyakrabb szavaink: lekvár, biolekvár, nagymama lekvárja, tartósítószermentes lekvár, vegyszermentes lekvár, nagyi lekvárja, adalékmentes levár, házilekvár, bio dzsem, házi lekvár, házi dzsem, biodzsem, befőtt, házi befőtt, kompót, házi kompót, bio kompót, bio befőtt, azalmányok, aszalvány, aszalt gyümölcs, bio aszalt gyümölcs, aszalt alma,aszalt szilva,aszalt körte, paradicsomlé, bio paradicsom, paradicsomszósz, ketchup, lecsó, zakuszka, bio zöldségkészítmények, bodzaszörp, must, akácszörp, meggybefőtt, cseresznyebefőtt, bio finomságok... dió, dióbél, mandula, mandulabél, bio dió, bio mandula, bio mandulabél, naspolya, sárgabarack,meggy, cseresznye, körte...